Management clădiri

Managementul eficient al spațiului de desfășurare a activității reprezintă unul dintre principiile de bază în succesul unui business. Prin gradul înalt de automatizare pe care îl oferă, sistemele implementate de Last Chance contribuie la creșterea companiei tale.

Acestea integrează echipamentul specific cu sistemele de management al resurselor, oferind o abordare holistică a controlului condițiilor de operare din cadrul unei clădiri sau a unui spațiu, optimizând astfel consumul de energie.

Comunică eficient și crește calitatea sonorizării

BMS

Sistemele de management al clădirilor (BMS) îmbină soluții configurabile cu echipamente actuale în scopul transformării spațiilor de birouri în clădiri smart.

Ele oferă posibilitatea analizei exhaustive a resurselor și permit astfel luarea unor decizii inteligente pe baza acesteia, care conduc la creșterea confortului, a siguranței și a productivității angajaților.

Beneficii

Colectarea și analiza
datelor

Eficientizarea
administrării

Economisirea energiei

Reducerea costurilor
operaționale

Controlul integrat

Sisteme principale

Instalații apă

Instalații HVAC

Sisteme ascensoare

Sisteme iluminat

Grupuri electrogene

Parking

Sistemele de management al parcărilor reprezintă soluția ideală pentru controlul locurilor de parcare, facilitând tranzitul autovehiculelor într-o anumită zonă și crescând siguranța acestora.

Mai mult decât atât, ele oferă un control sporit a fiecărui loc de parcare și cresc nivelul de profit în cazul locurilor de parcare cu taxă. Toate operațiunile sunt înregistrate și stocate într-o baza de date, accesibilă în orice moment.

Beneficii

Maximizarea
profitabilității

Monitorizarea eficientă

Colectarea datelor

Siguranța mașinilor

Amplificarea confortului

Sisteme principale

Bariere

Sisteme de taxare

Turnicheți

Panouri de afișaj

Sisteme de ghidare