Siguranță

Siguranța mediului de lucru este un aspect vital pentru dezvoltarea productivității unei companii. Soluțiile oferite de Last Chance în acest domeniu contribuie la protejarea resurselor, indiferent dacă vorbim de oameni, bunuri sau facilități.

Ele acționează atât separat, cât și împreună, pentru atingerea acestui scop primar, oferind posibilitatea integrării cu sisteme din alte verticale și a personalizării conform contextelor specifice.

Asigură protecția bunurilor și a oamenilor prin sisteme flexibile și scalabile!

Detecție incendiu

Soluțiile de detecție incendiu oferite de Last Chance asigură o identificare inteligentă a pericolelor de incendiu, contribuind în același timp la realizarea unei analize predictive a riscurilor.

Proiectate în funcție de locațiile specifice, ele sunt caracterizate de un nivel ridicat al scalabilității și configurabilității, diminuând consecințele incidentelor neprevăzute.

Beneficii

Evaluarea riscurilor

Prevenirea incidentelor

Protejarea bunurilor

Alertarea timpurie

Localizarea precisă

Sisteme principale

Centrale de incendiu

Detectoare de fum

Detectoare de
temperatură

Sirene de avertizare

Butoane de alarmă

Stingere incendiu

Soluțiile de stingere incediu îmbină standardele tehnologice actuale cu elementele de personalizare conform nevoilor specifice, contribuind astfel la minimizarea daunelor.

Indiferent de riscurile potențiale pe care business-ul tău le deține, sistemele oferă instrumente de protejare a investițiilor realizate în cadrul acestuia, reducând astfel costurile pe termen lung.

Beneficii

Evaluarea riscurilor

Protejarea resurselor

Minimizarea pagubelor

Creșterea siguranței

Controlul rapid

Sisteme principale

Centrale de incendiu

Sisteme de stingere

Sisteme de avertizare

Tablouri centrale

Software management

Adresare publică & Evacuare

Sistemele de adresare publică și evacuare îmbină instrumente moderne de funcționare cu proiectări extensive, în scopul asigurării eficienței la nivel de costuri. Soluțiile urmăresc garantarea unei comunicării clare și transmiterea unor mesaje esențiale în funcționarea unei companii.

Acestea oferă posibilitatea de comunicare cu personalul prezent în clădire sau cu cel care își desfășoară activitatea de la distanță într-o varietate de situații, atât de urgență cât și de zi cu zi.

Beneficii

Dezvoltarea fluxului comunicațional

Monitorizarea
comunicațiilor

Reducerea timpului de
alertă

Controlul mesajelor preînregistrate

Asigurarea clarității
sonorizării

Sisteme principale

Intercom

Microfoane

Mixere

Unități centrale

Echipamente redare